Hoppa till innehåll
Hem » 05 februari 12.07, Olaga hot, Skara

05 februari 12.07, Olaga hot, Skara

Polisen får uppgifter om att en flicka i tonåren blivit hotad av en några år äldre yngling ombord på en buss, på väg från Skara till Skövde.

Ynglingen ska ha visat en kniv när han uttalade hotet. Polisen tar kontakt med bussbolagets trafikledning för att få bussens position, och vid Skövde resecentrum möter en patrull upp. Den misstänkte ynglingen lokaliseras ombord på bussen och i en väska påträffas en kniv. Polisen har hört målsägande och den misstänkte. En anmälan gällande olaga hot upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.