Hoppa till innehåll
Hem » 04 februari 07.40, Sammanfattning natt, Örebro län

04 februari 07.40, Sammanfattning natt, Örebro län

Misshandel, Ljusnarsberg kl. 00.01

En man i 40-årsåldern är misstänkt för misshandel mot sin sambo, en man i 65-årsåldern. Brottet har skett i deras bostad. Polisen har varit på plats och pratat med de båda männen och patrullen skriver en anmälan om ringa misshandel. Den utsatta mannen har inte uppsökt akutsjukvård.

Narkotikabrott, Örebro kl. 01.39

En man i 30-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott efter att ordningsvakter omhändertagit honom på en restaurang i City. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Förgripelse mot tjänsteman, Örebro kl. 02.12

En man i 25-årsåldern är misstänkt för att ha slagit en ordningsvakt i ansiktet och blir misstänkt för förgripelse mot tjänsteman. Han blir också omhändertagen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Misshandel, Örebro kl. 03.07

En man i 20-årsåldern är gripen som misstänkt för att ha misshandlat en kvinna, även hon i 20-årsåldern. Misshandeln har skett i kvinnans bostad och de båda har tidigare haft en relation med varandra. Kvinnan har inte uppsökt akutsjukvård. Polisen kommer att hålla förhör med mannen och därefter kommer en åklagare fatta beslut om han ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 24 personer eller fordon, hanterat tre trafikbrott och omhändertagit 3 personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Örebro län.