Hoppa till innehåll
Hem » 04 februari 07.38, Sammanfattning natt, Dalarnas län

04 februari 07.38, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Narkotikabrott, Malung-Sälen kl. 00.22

En man i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav efter att ha blivit kontrollerad av en patrull vid en restaurang i Lindvallen.

Våldsamt motstånd, Malung-Sälen kl. 01.01

Flera personer har varit aggressiva och utagerande mot ordningsvakter på en restaurang i Lindvallen. En av dem blev avvisad och två av dem blev omhändertagna enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer. Samtliga är män i 20-årsåldern och en av dem blir misstänkt för våldsamt motstånd i samband med ingripande av ordningsvakter.

Olaga intrång, Falun kl. 03.18

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha tagit sig in i en fastighet i Bojsenburg som han inte har någon anledning att vara i. När patrullen kommer till platsen ser de också att en ruta är sönderslagen så mannen blir dessutom misstänkt för skadegörelse.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 36 personer eller fordon, hanterat fem trafikbrott, omhändertagit en person enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat fem ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat en viltolycka utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.