Hoppa till innehåll
Hem » 03 februari 16.44, Rattfylleri, Stockholm

03 februari 16.44, Rattfylleri, Stockholm

En bilist körde in i ett träd i Aspudden.

På Örnsbergsvägen körde en bilist in i ett träd. Föraren, en man i 40-årsåldern får följa med polis för provtagning. Ingen person har skadats fysiskt i samband med händelsen. Bilen har bärgats från platsen. En anmälan om grov rattfylleri och vårdslöshet i trafik kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.