Hoppa till innehåll
Hem » 03 februari 08.11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

03 februari 08.11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 110-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

22:58 Polis larmades till Valhallagatan i Linköping med anledning av ett rån utomhus. En man i 30-årsåldern ska ha blivit rånad på sina tillhörigheter och slagen av två okända gärningspersoner. Målsägande fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll. Polis har sökt av brottsplatsen med en hundförare samt kontrollerat personer i området men i nuläget har ingen gripits. En anmälan om grovt rån kommer skrivas. 

00:00 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 51 utanför Hällestad, Finspång, med anledning av en trafikolycka. En personbil ska ha voltat och hamnat på taket. Inga personskador har rapporterats och det finns ingen misstanke om brott. 

05:45 SOS-larm om brand vid en mindre byggnad/barack intill en fotbollsplan på Idrottsvägen i Skänninge, Mjölby. Polis finns på plats och assisterar räddningstjänsten. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, psykisk ohälsa, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.