Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2024-02-02 22:34:57 02 februari 21.03, Trafikolycka, personskada, Kil

Uppdaterad 2024-02-02 22:34:57 02 februari 21.03, Trafikolycka, personskada, Kil

Räddningstjänst och sjukvård är på plats, polis inom kort. Vägen är helt blockerad i båda riktningarna. Vi har ännu inga uppgifter om personskadornas omfattning. Olyckan har skett i höjd med Högåsen, en knapp mil norr om korsningen E45/riksväg 61.

Uppdatering 21.38

Räddningstjänsten arbetar med losstagning av två personer i en av de inblandade bilarna. Ambulanshelikopter har precis anlänt till platsen.

Uppdatering 22.34

Två personer varav en kvinna i tjugoårsåldern har förts till sjukhus med oklara skador. Olyckan har orsakats av att en bil kommit över på fel sida och frontalkolliderat med ett mötande fordon. En tredje bil har därefter kört in i någon av de två kolliderande fordonen. Föraren av det vållande fordonet kommer att genomgå kroppsbesiktning med anledning av misstanke om rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Värmland. Polis och SOS.