Hoppa till innehåll
Hem » 02 februari 12.57, Rattfylleri, Karlskoga

02 februari 12.57, Rattfylleri, Karlskoga

Misstänkt påverkad bilist stoppad i Karlskoga

Polispatrull profilerar en bilist Karlskoga vid lunchtid, vid kontrollen påvisar föraren som är en man i 30-årsåldern tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om att mannen får underkasta sig kroppsbesiktning som innebär provtagning genom blodprov beslutas. Provet kommer analyseras på nationellt forensiskt center och därefter framkommer om misstanke kvarstår.
Misstankar i polisanmälan gäller rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Örebro län.