Hoppa till innehåll
Hem » 01 februari 15.02, Knivlagen, Torsby

01 februari 15.02, Knivlagen, Torsby

Två män i trettio- respektive fyrtioårsåldern misstänks för brott mot knivlagen.

Männen kontrollerades av polis efter att allmänhet sett en av dem med kniv i handen i centrala Torsby under eftermiddagen. Vid kontrollen påträffades ett föremål som faller under knivlagen även på en person i mannens sällskap. Misstanke uppstod om narkotikabrott eget bruk och detta i kombination att de bar otillåtna föremål i område där många människor vistas gav brottsrubriceringen grovt brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Värmland. Polis och SOS.