Hoppa till innehåll
Hem » 01 februari 08.45, Trafikolycka, Lindesberg

01 februari 08.45, Trafikolycka, Lindesberg

En trafikolycka har inträffat på Örebrovägen/ Kungsgatan i Lindesberg.

Polisens ledningscentral får samtal om att det inträffat en trafikolycka på Örebrovägen/ Kungsgatan i Lindesberg. Inblandade fordon blockerar delvis vägbanan, övrig trafik uppmanas sänka hastigheten och iaktta försiktighet då det kan befinna sig drabbade samt polispersonal på vägbanan. En person klagar på smärta men samtliga inblandade är vakna och talbara.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Örebro län.