Hoppa till innehåll
Hem » Sandra Hedling – ny lokalpolisområdeschef i LPO Lindesberg

Sandra Hedling – ny lokalpolisområdeschef i LPO Lindesberg

Sandra Hedling

Bild: Polisen

Sandra Hedling har fått tjänsten som lokalpolisområdeschef i lokalpolisområde Lindesberg efter ett år som tillförordnad chef. ”Jag vill fortsätta att bidra till verksamhetsutvecklingen både lokalt och i polisområdet”, säger Sandra.

Sandra har tidigare jobbat som gruppchef för en ingripandegrupp och rekryteringsansvarig på HR-avdelningen. Innan hon valde att ta sig ann rollen som tf lokalpolisområdeschef var hon tf chef för Stöd och service i Lindesberg. För Sandra var det självklart att söka tjänsten som lokalpolisområdeschef i Lindesberg.

– Jag har trivts väldigt bra under min tid som tf lokalpolisomårdeschef och kände att jag vill fortsätta att bidra till verksamhetsutveckligen både lokalt i lokalpolisområde Lindesberg och i hela polisområdet, säger Sandra.

”Vår ambition är att utveckla områdespolisverksamheten”

Sandra berättar om lokalpolisområde Lindesbergs arbete med att utveckla områdespolisverksamheten för att öka den lokala närvaron. Ett arbete som hon har ambition att utveckla ännu mer.

– Under hösten har vi startat upp områdespolisverksamhet i Ljusnarsbergs kommun med fem poliser som är stationerade i Kopparberg. Vår ambition är att utveckla områdesverkssamheten i Lindesbergs och Nora kommun också.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.