Hoppa till innehåll
Hem » 31 januari 07.52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

31 januari 07.52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Efterföljande på stulen bil

01:31 En patrull på Lidaleden uppmärksammade ett stulet fordon och försökte stoppa den. Föraren ville annat och försökte fly. Polisen startade ett förföljande som via Rambodal slutade i Hageby/Navestad där det blev stopp. En man greps på platsen och en sprang från platsen för att strax senare hittas i Navestad. Där kunde den misstänkte gripas efter ytterligare en springtur.

Männen, som är i 30-årsåldern, misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov vårdslöshet i trafik och ej stannat på polismans tecken. Föraren misstänks även för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

Inringare upptäckte inbrott

03:36 En inringare hade passerat en företagslokal på Bandygränd och sett en uppbruten dörr. Detta hade skett efter 01:00 då hen också hade passerat.

Polisen åkte till brottsplatsen för att undersöka det inträffade. Ingen misstänkt fanns då kvar. Efter brottsplatsundersökning skrevs en anmälan om stöld genom inbrott. Det är ännu oklart vad som tillgripits.

I fall som detta är allmänhetens iakttagelser ovärderliga. Hör av dig om du sett något som kan sättas i samband med händelsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.