Hoppa till innehåll
Hem » 14 januari 08.12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

14 januari 08.12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Avesta

22.37: I Krylbo stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

23.23: En patrull kallas till centrala Avesta och upprättar en anmälan om olaga hot. En man i 25-årsåldern misstänks för att ha kommit fram och hotat en man i 40-årsåldern.

00.36: I centrala Avesta stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en kvinna i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Ytterligare provtagning får visa om kvinnan haft något olagligt i kroppen.

Falun

03.12: En patrull stoppar ett fordon i Falun och det visar sig att föraren, en man i 25-årsåldern, har ett återkallat körkort. Mannen blir därför misstänkt för grov olovlig körning.

Smedjebacken

01.01: Det inträffar en trafikolycka på riksväg 66 och föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt och blir misstänkt för rattfylleri.

Borlänge

02.50: Polisen kallas till centrala Borlänge med anledning av ett bråk mellan två personer. På plats anträffas en kvinna i 25-årsåldern som blir uppskriven som målsägare och det skrivs en anmälan om misshandel med okänd misstänkt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.