Hoppa till innehåll
Hem » 25 november 07:41, Sammanfattning natt, Dalarnas län

25 november 07:41, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Avesta

22.05: Patrull kallas till en adress i Krylbo med anledning av en brand i en lägenhet. En kvinna i 40-årsåldern fick föras till sjukhus med rökskador. Kvinnan är också gripen misstänkt för att ha orsakat branden.

22.46: I Karlbo stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 30-årsåldern, får följa med för provtagning då det finns misstanke om drograttfylleri.Resultatet av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen. Han blir samtidigt misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Hedemora

01.26: På riksväg 69 i centrala Hedemora stoppas en manlig förare i 30-årsåldern för kontroll. Mannen blir misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen. Mannen får lämna prov och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Falun

04.07: Vid lasarettet i Falun kontrolleras en man i 30-årsåldern och han blir misstänkt för brott mot knivlagen.

Ludvika

22.36: I centrala Ludvika stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får avögra om mannen haft något olagligt i kroppen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.