Hoppa till innehåll
Hem » 10 januari 07.41, Sammanfattning natt, Dalarnas län

10 januari 07.41, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Älvdalen

04.46: I Älvdalen stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning.

Hedemora

22.02: På riksväg 69 i Nordansjö stoppas ett fordon och föraren, en man i 50-årsåldern, saknar körkort och blir misstänkt för olovlig körning

Borlänge

22.16: Det inträffar en brand i en container i Norra Backa och det är oklart vad som orsakat branden. En patrull har varit på plats och fotograferat samt gjort en anmälan om skadegörelse genom brand.

00.30: I Tjärna Ängar kontrolleras ett fordon och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning.

02.04: En patrull genomför en fordonskontroll i Tjärna Ängar och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Ludvika

23.54: Polisen kallas till en adress i Sunnansjö med anledning av en brand. Det visar sig vara en anslagstavla i fastigheten som av okänd anledning börjat att brinna. Det upprättas en anmälan om försök till mordbrand för att kunna genomföra de utredningsåtgärder som krävs för att undersöka vad som orsakat branden.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.