Hoppa till innehåll
Hem » 28 januari 08:32, Sammanfattning natt, Dalarnas län

28 januari 08:32, Sammanfattning natt, Dalarnas län

22.29 Borlänge. Rattfylleri. Man i tjugårsåldern misstänkt för rattfylleri, beslut kroppsbesiktning. Kontroll centrala Borlänge.

23.25 Älvdalen. Trafikbrott. Bilförare i trettioårsåldern misstänkt för grov olovlig körning efter stopp och kontroll i Kyrkbyn, Älvdalen. Fordonet taget i beslag.

00.12 Hedmora. Rattfylleri. Kvinna i tjugofemårsåldern misstänkt för drograttfylleri efter kontroll i centrala Hedemora. Kvinnans körkort omhändertaget, även bilnycklar omhändertagna för att förhindra fortsatt färd.

01.10 Avesta. Våld/hot mot tjänsteman. Ordningvakt i Avesta utsatt för våld av inledningsvis okänd gärningsman. Polis till plats som bojar en man i tjugofemårsåldern. Denne blir omhändertagen för fylleri enligt LOB och misstänks även för narkotikabrott eget bruk.

02.23 Leksand. Misshandel. Man i trettioårsåldern misstänkt för misshandel av en man i tjugofemårsåldern. Misshandeln avbröts av privatpersoner på väg hem från arbete.

02.34 Sälen. Rattfylleri. Man i fyrtiofemårsåldern misstänkt för rattfylleri efter att blåst positivt i sållningsinstrument. Körkort omhändertaget på plats.

I övrigt mängder med ärenden relaterade till fylleri, en del trafikkontroller och rutinåtgärder.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.