Hoppa till innehåll
Hem » 07 januari 08.23, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07 januari 08.23, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

Ärendena under natten har varit av rutinkaraktär. Exempelvis rattfylleri, trafikbrott, viltolyckor med rådjur, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Det ärende som stack ut inkom under lördagskvällen:

20:48 Polis och ambulans beordrades till en adress i Vagnhärad med anledning av bråk inomhus i en bostad mellan två personer. När polis och ambulans anlänt till platsen anträffades en kvinna i 50-årsåldern avliden. Hon ska vid en initial bedömning ha skadats med ett vasst föremål. Den andra personen som befann sig i bostaden, en man i 50-årsåldern, har gripits misstänkt för mord.

Polis har under natten meddelat dödsbud till anhöriga, knackat dörr i området och genomfört en kriminalteknisk undersökning av brottsplatsen. Mannen och kvinnan är bekanta för varandra sedan tidigare. Vid 06.30-tiden på söndagsmorgonen anhölls mannen, på sannolika skäl, misstänkt för mord. Ärendet är därmed åklagarlett och frågor från media hänvisas till Åklagarkammaren i Nyköping.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland