Hoppa till innehåll
Hem » 31 december 08.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

31 december 08.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Under natten till nyårsafton har polisens ledningscentral region öst hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. Inflödet har varit stort och det har varit många samtal gällande fyrverkerier och smällare varpå ett flertal där personer skjutit mot fastigheter.

22:16 Gislaved
Polisen får samtal om ett antal yngre personer som skjuter raketer mot varandra och kastar dessa mellan sig. När polis kom till platsen var personerna inte kvar.

22:48 Värnamo
Samtal om att ungdomar skjuter raketer mot hus. En inringare lyckas skrämma bort dem. Varpå gänget ska ha flyttat sig en bit. När polis kom till platsen några få minuter senare var ingen kvar. Polispatrull sökte i området men kunde inte anträffa någon.

00:20 Kungsgatan Huskvarna
SOS får larm om brand i byggnad. Det rörde sig om öppna lågor som kom från en balkong. Ett flertal enheter med både räddningstjänst, polis och ambulans i samverkan på platsen. Det tros ha varit en elljusstake som tagit eld på balkongen. Ingen eld har spridit sig in i flerfamiljshuset. Ingen person skadades, men det var en viss spridningsrisk till närliggande lägenheter. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.