Hoppa till innehåll
Hem » 17 december 07.41, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

17 december 07.41, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:17 Skadegörelse, Härryda
Trafikverket var ute på Landsväg 549 och inspekterade ett faller träd över vägbanan. Vi närmare inspektion uppfattade de att någon medvetet fällt trädet över vägbanan. När de sedan åkte från platsen upptäckte de vid vägen mot Härskogen ytterligare träd som fällt och lagt över vägbanan. 
Ett större arbetet inleddes i området och sex träd kunde identifieras som fälld och lagda över vägbanan på olika platser.
LV 549 Rya och Härskogen
LV 542 Söder om Björröd
LV 544 mellan LV 542 och Sanerhult

Anmälan om skadegörelse är upprättad. Ingen misstänkt är identifierad i nuläget. 

01:02 Rån, Uddevalla
En ordningsvakt grep en kille med kniv som rånat en annan kille. Misstänkt en man i 30-årsåldern ska då har rånat en annan man i 25-30-årsåldern på en mobiltelefon. Vid gripande var misstänkt hotfull mot ordningsvakten polis som kom till platsen tog upp en anmälan om om hot mot tjänsteman tillsammans med en anmälan om rån.  

02:24 Rån, Göteborg
Polis larmades om ett knivrån på´Masthuggstorget, en målsägare ska då ha blivit hotad med en storkniv mot halsen. gärningsmannen tvingade till sig målsägaren mobiltelefon och sprang från platsen. Polis var snabbt på plats och inledde ett eftersökande av gärningsmän, mellan Masthuggstorget och Järntorget kunde två män kontrolleras som delvis stämde in på signalementet, det visade sig att dessa två herrar inte kunde kopplas till ärendet. En anmälan om rån upprättades och i nuläget är ingen gripen. 

02:53 Rån, Göteborg
En man uppehöll målsägaren med att prata engelska vid porten på Dr Saléns Gata i Göteborg. Därefter försökte han slåss med målsägaren och ryckte i samband med detta av målsägaren en guldkedja och sprang från platsen. Gärningsmannen fick bara med sig amuletten som hängde i guldkedjan han ska ha varit delvis maskerad under rånet.
Polis på plats sökte av närområdet efter spår och fann då den amulett som hängt på målsägarens kedja, gärningsmannen måste ha tappat den under flykten. Anmälan om rån upprättad.    

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.