Hoppa till innehåll
Hem » 14 december 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

14 december 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En lugn natt överlag. Någon enstaka notis värd att nämna. Regionsledningscentralen har registrerat ca 65 händelserapporter efter kl. 2200.

02.07 Ett larm från ett företag i Söderköping där man på ett kameralarm kan se person inne på ett företagsområde. Flera patruller beordras till platsen och det kan konstateras att det är ett skarpt inbrott men att gärningspersonerna lämnat platsen. En annan patrull som är på väg mot området möter en personbil på E22 norr om Söderköping, som man bestämmer sig för att kontrollera. I bilen färdas tre män mellan 35 och 45 år och dessa grips misstänkta för stöld genom inbrott då man anträffar gods som misstänks härröra från inbrottet. Godset som består av kopparrör taget i beslag. Samtliga misstänkta är kända av polisen sedan tidigare för liknande brottslighet. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.