Hoppa till innehåll
Hem » 29 april 07:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

29 april 07:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.22 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.06 en polispatrull träffade på en kraftigt påverkad man utomhus i Vasastaden, Linköping. Mannen misstänktes vara drogpåverkad och fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Mannen är i 25-årsåldern.

04.18 ett par polispatrull stoppade två bilister för rutinkontroll på Slakthusvägen i Norrköping. När polisen kontaktar den ena bilens ägare visar det sig att bilen är stulen från ett företag i Söderköping. Ägaren åkte till företaget och kontrollerade och då upptäcktes att det varit inbrott på företaget.

Den andra bilen som kontrollerades innehöll en större mängd koppar. Båda bilarna togs i beslag för kriminalteknisk undersökning och två personer greps misstänkta för stöld och tillgrepp av fortsaffningsmedel.

Polisen har åkt till företaget i Söderköping och spärrat av inför en kommande kriminalteknisk undersökning som sannolikt kommer att genomföras under dagen.

06.21 SOS-larm till polisen om bilbrand utomhus på Koppargatan i Norrköping. Det finns inledningsvis ingen misstanke om brott, bilen verkar ha börjat brinna i samband med att den körts.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.