Hoppa till innehåll
Hem » 23 november 07.04, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23 november 07.04, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:15, Göteborg, vårdslöshet i trafik
En person uppmärksammade en personbil som låg halvvägs ner i ett dike med tändningen på i kommundel Linnarhult på väg 190. Aktuell personbil verkar ha kört rakt igenom en cirkulationsplats och sedan hamnat i diket. Polis larmades till platsen och kunde kontrollera en person på plats, en man i 20-årsåldern. Mannen kom att misstänkas för vårdslöshet i trafik.

02:01, Alingsås, stöld
Ett person bevittnade ett pågående inbrott i en butik på Trollhättevägen 10 i kommundel Sollebrunn, Alingsås. Personerna lämnade sedan platsen i en personbil i riktning mot Trollhättan.
Tidigare i natt var det en personbil som tillgripits. Bilen som lämnade butiken efter inbrottet stämde överens med signalementet på personbilen som tillgripits. En polispatrull lyckades lokalisera aktuell personbil och stoppade denna mellan Sollebrunn och Trollhättan. I bilen färdades tre personer, och vid kontroll av bilen påträffades stöldgods från affären. De tre personerna greps, misstänkta för stöld.
Butiken är avspärrad av för teknisk undersökning.

03:20, Vänersborg, brand
En fullt utvecklad brand i en personbil på Parkgatan i Vänersborg. Polis och räddningstjänst beordrades till platsen. Ingen person ska ha kommit till skada. En polisanmälan upprättades om skadegörelse genom brand. Ingen person har gripits i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.