Hoppa till innehåll
Hem » 14 november 19.04, Bedrägeri, Uddevalla

14 november 19.04, Bedrägeri, Uddevalla

En kvinna (F.33) boende i Ljungskile har ca kl 13.30 fått ett telefonsamtal från en man som påstod sig ringa från polisen. Hon skulle lämna över bankomatkort,kod samt guldföremål p.g.a. det pågick brott i närområdet. Kvinna gör som hon blir tillsagd och samlar ihop sina tillhörigheter, bankomatkort, kod samt guld i ett kuvert som hon överlämnar till en ”polis” utanför hennes bostad. Allt skulle återlämnas vid ca kl 17.00. När ingen återkom så ringer kvinna polisen, då framkommer att hon blivit utsatt för brott.

Anmälan upprättas med rubricering bedrägeri alt grov stöld. Man kan även konstatera att uttag har gjorts på bankomat från kvinnans konto. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.