Hoppa till innehåll
Hem » 05 november 07:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

05 november 07:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har två personer omhändertagits för fylleri, tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:55 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll på E45 i Gällivare centrum. 21 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

01:30 Drograttfylleri mm, Luleå
Polisen kontaktas gällande ett misstänkt rattfylleri i Luleå. En man misstänks köra moped under påverkan. Polisen åker dit. När mannen ser polispatrullen försöker han springa i från dem. Patrullen får dock kontroll på mannen, han medtas för provtagning efter misstanke om drograttfylleri. Förutom drograttfylleri och ringa narkotikabrott misstänks han också för olovlig körning och brott mot knivlagen. 

01:33 Trafikkontroll, Kalix
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 i Kalix centrum. 20 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

02:21 Trafikolycka, Piteå
Polisen kontaktas gällande en trafikolycka på länsväg 373 i Bergviken, Piteå. Enligt tillgängliga uppgifter ska en personbil ha kört in i mitträcket. Det finns ingen information om att personskador ska ha uppstått. Polisen åker dit, föraren får skjuts hem. Det finns ingen misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.