Hoppa till innehåll
Hem » 24 oktober 07:21, Sammanfattning natt, Norrbottens län

24 oktober 07:21, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har totalt nio personer omhändertagits för fylleri, en av dem misstänks för ringa narkotikabrott samt våldsamt motstånd. 

00:19 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor på Lasarettsgatan. Föraren får en ordningsbot för onödig och störande körning med motordrivet fordon vid bostadsbebyggelse.

00:28 Trafikbrott, Piteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Hamnplan i centrum. Föraren får en ordningsbot på grund av bristfällig vindruta.

02:38 Ofredande, Gällivare
Polisen beordras till en adress i kommunen med anledning av ett bråk. En man ska ha varit utåtagerande mot en annan man. Förhör hålls och anmälan gällande ofredande upprättas. 

02:45 Våld mot tjänsteman, Kiruna
I samband med att två män ska avvisas från en restaurang i Kiruna ska de ha blivit våldsamma och gjort motstånd mot ordningsvakter. Polisen åker dit och omhändertar männen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan upprättas gällande våld mot tjäsntman och våldsamt motstånd.

06:10 Trafikkontroll, Piteå
Polisen har haft en trafikkontroll på Timmerleden under söndagsmorgonen. Cirka 40 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

06:17 Trafikkontroll, Boden
Polisen har haft en trafikkontroll på Lulevägen i Boden. Cirka 15 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra. 

Övrigt: Tre viltolyckor har anmälts till polisens ledningscentral. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. En skedde i Älvsbyns centrum, en i Degerbäcken, Boden och en på riksväg 95, Arvidsjaur.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Alla blåljus för hela Norrbotten.