Hoppa till innehåll
Hem » 03 november 07:09, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

03 november 07:09, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Under natten har tre personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dessa överlämnades till sjukvård. 

22:23 Trafikolycka, Timrå
Polisen larmas om en trafikolycka på E4 Torsboda, Timrå. En lastbil ska ha kört av vägen. Det är okänt om personskador uppstod, föraren var vaken och talbar. Bärgare tog upp lastbilen. Polisen har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

23:25 Inbrott, Kramfors
Polisen kontaktas gällande ett inbrott i en fastighet i trakterna av Bollstabruk, Kramfors kommun. Okända gärningspersoner ska ha tagit sig in i en villa. Det är okänt om något har tillgripits. Polisen har varit på plats, inga gärningspersoner finns då kvar. Anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott. 

05: 43 Inbrott, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande ett misstänkt inbrott i en restaurang i centrala Sundsvall. Polisen har varit på plats. Troligen har någon/några varit in i lokalerna men det är oklart om något har tillgripits. Anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Övrigt: Tre viltolyckor har inrapporterats till polisens ledningscentral, de inträffade på länsväg 1039 Björna, Örnsköldsvik, i Anundgård, Liden, Sundsvalls kommun och på riksväg 90 Sollefteå. Det finns inga uppgifter om personskador. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.