Hoppa till innehåll
Hem » 27 oktober 07:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

27 oktober 07:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Under natten har polisen gripit en man i Skellefteå som misstänks ha misshandlat en annan man som han har en nära relation till. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla den misstänkte, som är en man i 20-årsåldern. Han misstänks för misshandel. 

Under natten har en person i länet omhändertagits för fylleri. En person har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. En annan person misstänks för narkotikabrott genom innehav.

22:34 Trafikolycka, Umeå
Polisen kontaktas gällande en trafikolycka på Strombergs väg på Berghem i Umeå. Larmet gäller en påkörd person. En personbilist och en fotgängare ska ha varit inblandade. Den påkörde personen förs till sjukvård med ambulans, skadeläget är okänt. Polisen har varit på plats. Olycksorsaken ska utredas.

00:33 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Mariehem i Umeå. Föraren får en ordningsbot då bilens registreringsskylt inte är synlig.

03:34 Olaga intrång, Umeå
Polisen beordras till en restaurang på Ålidhem i Umeå med anledning av att ett larm utlösts på platsen. Okänd gärningsperson ska ha varit in i lokalerna. Polisen har varit på plats, anmälan upprättas gällande olaga intrång.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.