Hoppa till innehåll
Hem » 18 oktober 15:54, Trafikkontroll, Östersund

18 oktober 15:54, Trafikkontroll, Östersund

Vid 8-tiden hölls en trafikkontroll vid Genvägen, Karlslund. Alla kontrollerade förare var nyktra, utan några anmärkningar. En liten stund senare hölls en trafikkontroll vid Vallaleden, Frösö strand. 84 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument, alla var nyktra. Böter utfärdades dock till tre förare på grund av trafikbrott. En på grund av bristfällig lastsäkring, en på grund av att säkerhetsbälte inte användes under färd och en på grund av brister med tidbok.

En trafikkontroll hölls också på E14/E45 i Brunflo. I samband med det stoppades en lastbilschaufför som blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen blev misstänkt för rattfylleri och fick sitt körkort omhändertaget. Samtidigt kontrollerades en bilist där misstanke om drograttfylleri uppstod. Han fick medfölja för provtagning och anmälan upprättades.

Under tidig förmiddag hölls en nykterhetskontroll vid Hagvägen, Odenskogs industriområde, utan några anmärkningar.

Senare stoppades en bilist för kontroll på länsväg 608 på Frösön. Bilen hade körförbud och skatten var inte betald. Registreringsskyltarna omhändertogs och böter utfärdades.

Vid elvatiden inleddes en kontroll på E14/E45 vid Brunflo. Det utfördes fyra kontroller av kör- och vilotider samt en kontroll av farligt gods. Det finns inga anmärkningar noterade.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.