Hoppa till innehåll
Hem » 13 september 12:30, Trafikkontroll, Västerbottens län

13 september 12:30, Trafikkontroll, Västerbottens län

LYCKSELE

Vid 8-tiden hölls en trafikkontroll vid Bångvägen i centrum. Alla trafikanter passerade utan några anmärkningar.

Vid 9-tiden stoppades en bilist efter hastighetsöverträdelse på länsväg 365. Föraren hade kört 135 km/timmen på en 100-väg. Böter utfärdades och körkortet omhändertogs.

ROBERTSFORS

Vid 9-tiden hölls en trafikkontroll på länsväg 670 i tätorten och senare kontrollerades trafiken vid Skolgatan i Ånäset.

UMEÅ

Vid 8:30-tiden hölls en trafikkontroll efter Backenvägen. En förare fick böter. Samtidigt hölls en trafikkontroll vid Tavelsjö. Sex förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 67 km/timmen på en 50-väg. Därefter fortsatte kontrollerna, bland annat genomfördes två besiktningar av fordon. Vid ett tillfälle kontrollerades en bilist där det visade sig att fordonet inte var kördugligt, bromsarna fungerade inte. Förhör hölls och anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättades.

SKELLEFTEÅ

Under morgonen hölls en nykterhetskontroll vid Gymnasievägen, Anderstorp, utan några anmärkningar. Samtidigt hölls en nykterhetskontroll på riksväg 95 med samma resultat. Dock kontrollerades en A-traktor där misstanke uppstod om att fordonet var modifierat och gick att köra i högre hastigheter än tillåtet för fordonstypen. Anmälan gällande olovlig körning upprättades.

Därefter kontrollerades trafiken i Medle och Lund.

Vid 10:30-tiden hölls en nykterhetskontroll vid Solbacksvägen, utan några anmärkningar.

SORSELE

Polisen kontrollerade under förmiddagen trafiken vid Strandvägen.

STORUMAN

Vid 11-tiden hölls en trafikkontroll på E45. En förare fick böter efter att ha kört 108 km/timmen på en 90-väg.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.