Hoppa till innehåll
Hem » 12 oktober 06:05, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

12 oktober 06:05, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:16 Grovt rån mm, Göteborg
Polis kontaktades av en man som uppgav att han blivit bortförd mot sin vilja men han kunde inte berätta var han befann sig och samtalet bröts. Polis uppfattade att han var bevakad och inte kunde prata på grund av detta. Polis startade en insats för att lokalisera mannen som bedömdes behöva hjälp. Efter ett tag kunde mannen lokaliseras till Kungsports Avenyen och en snabbmatskedja. 

Mannen hade blivit olaga frihetsberövad av flera personer som samtidigt rånat mannen på tillhörigheter. Polis kunde snabbt gripa fyra personer misstänkta för grovt rån, olaga frihetsberövande och vapenbrott. Efter en stund kunde ytterligare en misstänkt gärningsperson gripas. Samtliga gripna är i 25-30årsåldern.

02:55 Misshandel, Trollhättan
Polis anträffade en kvinna längs E45 som var blodig i ansiktet. Kvinnan som blivit misshandlad i sitt hem kunde fly platsen och anträffades av polis. En misstänkt man i 30-årsåldern har gripits av polis misstänkt för misshandel. 

04:13 Grov skadegörelse genom brand, Lidköping
Polis kallades till Kinnegatan i Lidköping där flera bilar satts i brand. Totalt ska tre bilar skadats i branden och en anmälan om grov skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen är gripen in nuläget. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.