Hoppa till innehåll
Hem » 14 september 07:20, Sammanfattning natt, Örebro

14 september 07:20, Sammanfattning natt, Örebro

Örebro
22.38: En bilist kontrolleras i centrala delarna av Örebro. Föraren, en man i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott, eget bruk.

Degerfors
22.44: Efter en bra i en återvinningsstation upprättas en anmälan om brand genom skadegörelse. Ingen person är uppsatt som misstänkt i anmälan.

Hallsberg
22.52: En anmälare ser ett flertal yngre män som plockar ner vägskyltar, polispatrull söker i område men kan inte anträffa någon misstänkt person. En anmälan om egenmäktigt förfarande är upprättad av polispatrullen, ingen person är uppsatt som misstänkt i ärendet.

Degerfors
23.31: En man i 35-årsåldern kontrolleras och en PL19§- visitation utförs på mannen. En yxa anträffas i mannens ryggsäck varpå en anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas.

Örebro
01.05: En personbil har blivit utsatt för skadegörelse, okänd person har krossat fram samt bakruta med en sten. Anmälan skadegörelse är upprättad, ingen misstänkt är uppsatt i anmälan.

Övriga ärende har varit av rutinkaraktär med kontroll av personer och fordon. Ett antal viltolyckor har även inträffat i polisområdet. Det har även hanterats ärenden med psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.