Hoppa till innehåll
Hem » 10 september 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

10 september 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Lördag 9/9

21:00, Lerum, rån
En pojke under arton år utsattes under gårdagskvällen för ett personrån. En gärningsperson i 20-årsåldern har genom hot tvingat till sig målsägandes plånbok och mobiltelefon. Inga fysiska skador har rapporterats in. Ingen person har gripits i nuläget.

22:20, Landvetter flygplats
I säkerhetskontrollen på Landvetter flygplats anträffade säkerhetspersonalen ett misstänkt farligt föremål. Av säkerhetsskäl spärrades delar av flygplatsen av. Polis och räddningstjänst tillkallades, och två personer kunde säkras på platsen. Nationella bombskyddet kunde sedan avfärda föremålet som ofarligt, men en anmälan skrevs gällande brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. De två säkrade personerna släpptes på på fri fot efter förhör.

03:19, Göteborg, rån
En man i 30-årsåldern blev under natten i centrala Göteborg nedbrottad och bestulen på sin klocka. Händelsen rubricerades som rån. Ingen gärningsperson har gripits i nuläget.

Övrigt
I övrigt har polisen i Västra Götaland bland annat hanterat arton fyllerier, åtta narkotikabrott och ett antal rattfyllerier. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten i Västra Götalands län

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.