Hoppa till innehåll
Hem » 06 september 21:15, Rån övrigt, Norrköping

06 september 21:15, Rån övrigt, Norrköping

Under kvällen inkommer uppgifter om två händelser som initialt bedöms som personrån på två olika adresser i Norrköping  och riktat mot två olika personer.

I det ena fallet ska en yngre man mellan 15-18 år, konfronterats av två maskerade yngre män och blivit hotad med ett vasst tillhygge på Prästgatan. Målsägande blir av med en en märkeströja och smycken men skadas ej. Ingen misstänkt i nuläget. Detta ska ha skett vid ca kl. 20.00.

I det andra ärendet har två gärningsmän, strax innan kl. 20.25, tagit kontakt med en målsägande, en man, som sitter i sin bil i området Haga och Apelgatan. Gärningsmännen har hotat målsägande med ett vasst föremål och tillgripit en telefon som fanns i bilen. Målsägande gör visst motstånd mot männen innan han springer därifrån och kontaktar polis. Han skadas ej allvarligt vid händelsen. Ingen misstänkt i ärendet.

Ärendena bedöms i nuläget ej ha med varandra att göra. 

Polisen efterlyser uppgifter från vittnen som kan ha sett någon av händelserna, befunnit sig i områdena eller som har andra uppgifter att lämna gällande ärendena. Vill man ha kontakt med polis, ring tel. 114 14 eller lämna uppgiften via polisens hemsida, polisen.se.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.