Hoppa till innehåll
Hem » 06 september 07:53, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

06 september 07:53, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

02:40 E4, Härnösand

Polisen stoppar en personbil. Föraren visar tecken på att vara påverkad av narkotika, provtagning utförs. Polisen omhändertar förarens körkort och bilnycklar. Både föraren och passageraren i bilen misstänks för ringa narkotikabrott, innehav och eget bruk. Anmälan om misstänkt rattfylleri och ringa narkotikabrott upprättas. 

Övrigt

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador. En person har omhändertagits för fylleri enligt LOB (lag om omhändertagande av berusade personer m.m.).

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.