Hem » 18 juli 07:08, Sammanfattning natt, Västernorrland län

18 juli 07:08, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sju personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:48 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polis beordras till ett parkeringsgarage i centrum med anledning av skadegörelse. Ingen misstänkt person anträffas. En anmälan gällande skadegörelse ska upprättas.

01:01 Narkotikabrott, Härnösand
Polis kontrollerar en person, en man, i centrala Härnösand. Mannen visar tecken på narkotikapåverkan och har misstänkt narkotika i sin ägo. Den tas i beslag och mannen får följa med för provtagning. En anmälan gällande ringa narkotikabrott, innehav och eget bruk, upprättas.

01:50 Misshandel, Härnösand
Polis beordras till centrala Härnösand med anledning av ett tidigare bråk. Två män omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Polis ska reda ut vad som inträffat och en anmälan gällande misshandel ska upprättas.

02:35 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i Inre Hamnen, Sundsvall. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. Då föraren är minderårig kontaktas vårdnadshavare. En anmälan upprättas.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *