Hoppa till innehåll
Hem » 02 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.52 Göteborg, brand
På Munspelsgatan har fyra bilar brunnit på en parkering. Vittnen har sett två svartklädda personer på platsen när branden startade som sen sprang därifrån. Det förelåg stor spridningsrisk till fler fordon enligt räddningstjänsten. Polisen har upprättat anmälningar om grov skadegörelse genom brand och sökt i området med hund men i nuläget finns ingen misstänkt.

01.31 Gråbo, rattfylleri
På Gråbo Industriväg stoppades en A-traktor för kontroll. Föraren, en 16-årig flicka, misstänktes för rattfylleri och togs med för provtagning. Hon kördes därefter hem till vårdnadshavare.

02.32 Göteborg, misshandel
På Fjärde Långgatan har en man i 30-årsåldern blivit misshandlad. Han har blivit slagen så han börjat blöda och fick åka med ambulansen till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll. Två män, också i 30-årsåldern, greps i närområdet misstänkta för misshandeln.

02.56 Skövde, rattfylleri
På Mariestadsvägen körde en bilist av vägen och in i en stolpe. Föraren, en man i 30-årsåldern, klarade sig utan skador men togs med för provtagning och är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

04.48 Göteborg, grov stöld
Vid Haga Kyrka har en man i 20-årsåldern blivit bestulen på mobiltelefon och jacka. Fyra yngre svartklädda killar tog hans saker och försvann från platsen. Inga tillhyggen har setts till och inget våld har förekommit. Ingen gripen i nuläget. En anmälan om grov stöld har upprättats.

Borås, misshandel i relation
Under natten ringde en kvinna polisen efter att ha fått 3-4 kraftiga slag i ansiktet av en man som hon har en relation med. Hon fick svullnader och blodvite i ansiktet men det är oklart om hon behövde vård på sjukhus. Mannen, som var kvar på platsen, greps misstänkt för misshandel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.