Hoppa till innehåll
Hem » 29 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

29 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.29 Göteborg, vårdslöshet i trafik m.m.
På Såggatan inleds ett kortare förföljande då en bilist inte stannar på polismans tecken. Den flyende bilen får dock punktering och kör in i en parkerad bil. Föraren och eventuellt en passagerare springer från bilen i riktning mot Slottsskogen och har trots en sökinsats inte anträffats. En förundersökning om vårdslöshet i trafik samt ej stannat på polismans tecken har inletts

01.20 Mölndal, grovt vapenbrott
Flera personer ringer polisen och säger att man har hört smällar i området runt Ålegårdsgatan. Flera polispatruller åker till platsen och efter en stunds letande anträffas ett antal tomhylsor nära Gundefjällsgatan med hjälp av hund. Någon verkar ha skjutit flera skott i marken. Tre bilar som stod parkerade intill har fått skador, troligen från rikoschetter. Platsen spärrades av och en teknisk undersökning har påbörjats på platsen. Tre män hämtades till förhör i ärendet men släpptes igen efter förhör. Anmälan om grovt vapenbrott samt skadegörelse har upprättats men i nuläget finns ingen misstänkt.

03.57 Trollhättan, detonation
I Sjuntorp har det skett en kraftig explosion utanför en villa. En stentrappa har fått stora skador och fönster har krossats men ingen person har kommit till skada. Det är i nuläget oklart vad det är som har exploderat. Nationella bombskyddet har åkt till platsen för undersöka området. Polisen undersöker eventuell hotbild mot personerna som bor på adressen. En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse har inletts. Ingen gripen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.