Hoppa till innehåll
Hem » 12 augusti 07:40, Sammanfattning natt, Dalarnas län

12 augusti 07:40, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Misshandel, Ludvika kl. 22.59

Tre personer är inblandade i en misshandel vid en restaurang i centrum. Polisen har varit på plats och de skriver anmälan och motanmälan vilket innebär att alla tre, två killar i de äldre tonåren och en man i 30-årsåldern, är både målsägande och misstänkta.

Ingen av de inblandade har åkt ambulans för vård med anledning av denna händelse.

Rattfylleri, Hedemora kl. 23.46

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av narkotika i centrum. Han är dessutom misstänkt för brott mot knivlagen. Även passageraren, också det en man i 20-årsåldern, får åka med patrullen för provtagning då han visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika.

Misshandel, Älvdalen kl. 00.00

Två personer, en man och en kvinna, är misstänkta för misshandel mot varandra i en bostad. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om misshandel. De båda personerna, som är i 25-årsåldern, känner varandra men det är oklart vilken relation de har till varandra. Ingen av de inblandade har åkt ambulans för vård med anledning av denna händelse.

Utöver detta har vi hanterat 5 ärenden gällande misstänkt ringa narkotikabrott. Tre i Hedemora kommun och två i Avesta kommun. Vi har även kontrollerat 23 personer eller fordon, omhändertagit 10 personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa samt hanterat tre viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.