Hoppa till innehåll
Hem » 10 augusti 09:13, Sammanfattning natt, Värmlands län

10 augusti 09:13, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kil
01.05: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist, en man i 18-årsåldern. Mannen saknar behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. Anmälan olovlig körning upprättas av polispatrullen.

Kristinehamn
02.54: En anmälare tillika målsägande kontaktar polisen, anledning är att en okänd person precis tillgripit två el-cyklar som fanns i anslutning till den husvagn målsägande övernattar i. Inga batterier var monterade på cyklarna, de båda satt ihop med en kraftig kätting. Polispatrull beordras till platsen, cyklarna anträffas ett 50-tal meter ifrån plasten där de tillgreps. Cyklarna återlämnades på färskgärning, anmälan stöld är upprättad av polispatrullen. Ingen gärningsperson anträffades

03.13: Polispatrull blir beordrade till en adress i Kristinehamns kommun. Anledningen är att en man slår en kvinna, de har tidigare haft en relation. Mannen har slagit och hotat kvinnan. Misstänkt, en man i 55-årsåldern grips. Mannen kommer förhöras och ärendet föredras för en åklagare för vidare beslut om vidare frihetsberövande och då i form av anhållande. Det saknas uppgifter om målsäganden sökt sjukvård.

Patruller har i övrigt ägnat sig åt rutinuppdrag. Flertalet personer samt fordon är kontrollerade under natten. Det har även hanterats ärende kring psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.