Hoppa till innehåll
Hem » 03 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:28, Göteborg, försök till rån
En man blir påhoppad av ett tre gärningsmän på Länsmanstorget. Det uppstår tumult på platsen. De tre gärningsmännen springer därifrån. Polis och ambulans larmas till platsen. Inga uppgifter om skador eller om någon är förd till sjukhus. En anmälan om försök till rån är upprättad.

00:58, Lilla Edet, försök till rån
En kvinna är på väg hem och blir stoppad av tre yngre män som ber om pengar. När de inte får några pengar ger de sig på kvinnan. Polis och ambulans larmas till platsen. Inga uppgifter om allvarliga skador, men kvinnan förs till sjukhus. Inga gärningspersoner kvar på platsen. En anmälan om försök till rån är upprättad.

23:34, Strömstad, brand
Vi får in ett larm via SOS gällande en elbil som brinner vid Strömstadsmotet E6. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. Bilen ska enligt uppgift börjat brinna under laddning. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

23:27, Göteborg, rån
Vi får larm om att en man har blivit nedbrottad och rånad på en klocka vid Grönsakstorget. Polis kommer till platsen och söker i området efter den misstänkte gärningsmannen, men utan resultat. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov. En anmälan om rån är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.