Hoppa till innehåll
Hem » 10 juli 07:26, Sammanfattning natt, Dalarnas län

10 juli 07:26, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Rättvik

00.34: Patrull kallas till en adress i Rättviks kommun med anledning av att en man ska ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Ambulanspersonal kontrollerade kvinnan och hennes skador. Mannen som är i 35-årsåldern kan stoppas i ett fordon och grips misstänkt för misshandel, barnfridsbrott samt rattfylleri. Mannen blev under morgonkvisten anhållen.

Hedemora

23.27: Det upprättas en anmälan om misshandel där en man i 25-årsåldern misstänks för att ha slagit en kvinna i 20-årsåldern i Hedemora.

Falun

23.31: På E16 i Pilbo stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 50-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning, grovt brott mot knivlagen, narkotikabrott innehav samt drograttfylleri. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen. I bilen fanns även en kvinna i 50-årsåldern som blir misstänkt för narkotikabrott innehav.

23.36: Det går larm från en restaurang och tillsammans med ägaren konstateras det att någon tagit sig in och stulit dryck. Ingen person kan anträffas och det upprättas en anmälan om stöld.

01.57: Anmälare ringer in med anledning av att denne sett hur några personer gjort sönder en ruta till en restaurang. Någon har varit inne i restaurangen och man skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

Borlänge

22.46: Det uppstår en brand i en mindre stuga i Borlänge kommun. Ingen person ska ha blivit skadad och det finns ingen misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.