Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 07:31, Sammanfattning natt, Västerbottens län

09 juli 07:31, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Kl 01:34, Skellefteå

Polis beordras till en restaurang med anledning av misshandel. Två män grips, de misstänks ha misshandlat en man. Förhör hålls under natten och åklagare ska fatta beslut om de ska anhållas eller inte.

Kl 03:54, Vännäs

En förare, en man, stoppas för kontroll. Mannen blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får medfölja för provtagning och förhör.

Anmälan gällande rattfylleri upprättas.

Kl 06:13, Skellefteå

Det har varit inbrott i en bostad under tidig morgon. Föremål saknas. 

Polis har varit på platsen. En anmälan upprättas.

Sammanfattning av polisens arbete i samband med Wheels och cruising i Umeå: 

Under lördagen har polisen jobbat aktivt för att vara synliga och tillgängliga för alla deltagare och besökare. Patrullerna har jobbat för att ett trafiksäkert beteende har efterlevts under kvällen.

Det har det varit många människor i centrumkärnan och i anslutning till crusingslingan. Ett stort antal bilar deltog i cruisingen som överlag har flutit på bra utan större trafikstörningar.

Stämningen har varit mycket god bland besökare och åskådare. 

Polisen har under kvällen och natten bötfällt ett större antal bilar för bland annat för otillåten placering av passagerare i bil. Ett antal böter har också utfärdats gällande förargelseväckande beteende genom att föra oljud ifrån bil.

I övrigt kan nämnas att en fått böter på grund av nedskräpning, några har fått böter på grund av offentlig urinering och böter har även utfärdats för fordonsbrister som exempelvis trasiga lampor, ingen registreringsskylt m.m.

Fem fordon har genomgått en särskild inspektion för att bedöma fordonets skick.

Under kvällen och natten har polisen även hanterat en anmälan gällande misshandel och en anmälan gällande narkotikabrott. En person misstänks också för grovt rattfylleri.

Polisen vill rikta ett stort tack till alla som vi fått möjlighet träffa under kvällen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.