Hoppa till innehåll
Hem » 05 juli 08:18, Sammanfattning natt, Västerbottens län

05 juli 08:18, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:18 Misshandel, Umeå
En patrull får tips av om att det ska finnas blod på marken i stadsdelen Ålidhem i Umeå. Det är oklart vad det rör sig om och polis vidtar flera utredningsåtgärder. Det upprättas bland annat en tillfällig avspärrning, som är borttagen, en brottsplatsundersökning utförs, den misstänkta blodet spårsäkras och dörrknackning utförs. Ingen skadad person anträffas eller har inkommit till akuten. Omständigheterna är fortsatt oklara och det inleds en förundersökning gällande grov misshandel. Det finns varken misstänkt eller målsägande.

23:21 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Universitetsområdet i Umeå med anledning av bråk utanför sjukhuset. En man har en skada i ansiktet, som misstänks ha tillfogats med ett tillhygge och han får åka till akuten. En man, som är i 20-årsåldern, grips och ska förhöras. Åklagare ska kontaktas för att besluta om mannen ska anhållas eller inte. Förhör hålls med den skadade mannen och med vittnen. Inledningsvis rubriceras ärendet som grov misshandel.

01:18 Misshandel, Malå
Polis beordras till en adress i Malå med anledning av misshandel inomhus. En man förs till sjukvård. Polis håller förhör med honom. Det finns ingen känd misstänkt person. En anmälan ska upprättas. Fler förhör kommer att hållas.

01:46 Trafikbrott, Skellefteå
En ordningsbot (böter) utfärdas på Älvsbacka i Skellefteå med anledning av att en bil som är avställd och har körförbud används.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.