Hoppa till innehåll
Hem » 04 juli 07:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

04 juli 07:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

22:42 Polis larmades till området Nyfors, Eskilstuna, med anledning av ett rån utomhus som ska ha inträffat 25 minuter tidigare. Tre maskerade gärningspersoner ska ha dykt upp och tvingat till sig bankkort och nycklar från en kvinna i 20-årsåldern. Därefter ska gärningspersonerna ha försvunnit från platsen på en elscooter samt moped. Polis har varit på plats och en anmälan om rån kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

22:54 Polis larmades till Svarvargatan i Eskilstuna med anledning av en brand i en industrilokal. När polis anlänt till platsen hade branden redan slocknat. En anmälan om försök till grov skadegörelse kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt och inga personskador i samband med händelsen.

02:24 SOS-larm om trafikolycka på E4:an i höjd med Tystberga, Nyköping. Bilist som kört in i mitträcket. Föraren, en man i 60-årsåldern, ska ha klarat sig utan personskador. En anmälan om vårdslöshet i trafik kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor, trafikkontroller, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland