Hoppa till innehåll
Hem » 04 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

04 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00.22, Borås, misshandel
Ett larm kommer in om ett pågående slagsmål på en restaurang i centrala Borås. 6-7 män ska vara involverade i bråket. En patrull kommer till platsen och tar upp flera anmälningar och motanmälningar om misshandel. Ingen frihetsberövad. 

00.40, Lilla Edet, försök till stöld genom inbrott
Ett larm kommer in från en person i Lödöse som har uppmärksammat något som framstår som ett pågående inbrott i ett verkstadsföretag. Personer syns inne i företagets lokaler med ljuset släckt. Det står en omarkerad lastbil parkerad utanför. Polispatruller och hundpatruller anländer. Två män kontrolleras, den ene mannen är i 30-årsåldern och den andre mannen är drygt 20 år. I lastbilen hittas inbrottsverktyg. De två männen grips och en anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättas. Den 30-årige mannen misstänks också för ringa narkotikabrott eget bruk. De gripna männen är nu anhållna. Patrullerna var snabbt på plats och det är oklart om något är tillgripet.

03.02, Mölndal, rån
Ett samtal kommer en från en man i 25-årsåldern som uppger sig ha blivit rånad vid en busshållplats i Torrekulla. Gärningsmannen ska ha hotat honom till livet och tvingat honom att lämna över sin mobiltelefon samt kod. Polis kommer till platsen och upprättar en anmälan om rån samt övergrepp i rättssak. Ingen frihetsberövad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.