Hoppa till innehåll
Hem » 27 juni 07:44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

27 juni 07:44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:14 Polisen larmades om ett bråk utomhus i området Råssnäs i Motala. En man ska ha hotat och gjort utfall mot personer med ett tillhygge. Polis involverades och den misstänkte gärningsmannen greps misstänkt för försök till mord och grovt olaga hot. Den gripne är en man i 40-årsåldern. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon person skadats allvarligt i samband med händelsen. Den gripne anhölls under morgonen och ärendet är därmed åklagarlett.

23:55 En polispatrull befann sig på Åtvidabergsvägen i Linköping när patrullen gjorde ett stoppförsök på en mopedist som då valde att försöka att svänga bort från patrullen. I samband med svängen ska mopedisten ha vält. Föraren, en tonårig kille, misstänks för olovlig körning samt för att inte ha stannat på polismans tecken. Killens vårdnadshavare kontaktades. Polisens presstjänst har inga uppgifter om killen skadade sig fysiskt i samband med att han välte.

05:59 Polisen larmades om en trafikolycka på Kopparbovägen i Krokek, Norrköping. En bilist ska ha väjt för ett rådjur och kört in i ett träd. Inga misstankar om brott. Föraren ska haft lindrigare smärtor, det var inget som krävde akutsjukvård.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.