Hoppa till innehåll
Hem » 23 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21.42 Sotenäs, räddningsinsats
En man i 75-årsåldern anmäldes saknad då han inte kommit hem efter att ha gått och fiskat på Ramsvik vid 19.30-tiden. Han ska ha stått på land och fiskat enligt anhöriga. Polisen, kustbevakningen, sjöräddningen samt räddningstjänsten har sökt både på land och i vattnet under natten men inte anträffat mannen. Ett fiskespö har hittats på platsen där han stod och fiskade. Under dagen kommer polisen att fortsätta söka med bland annat helikopter i området.

23.46 Vänersborg, skadegörelse
Någon har slagit sönder åtta fönsterrutor på Mariedalsskolan. Vittnen ska ha hört och sett flera personer på platsen i samband med händelsen men ingen fanns kvar när polisen anlände. Anmälan är upprättad om skadegörelse.

00.09 Göteborg, rån
Med bara några minuters mellanrum har två män, 17 respektive 24 år gamla, blivit rånade på sina halskedjor på Vasagatan. Flera män i 18-20-årsåldern har kommit fram till dem och hotat dem. En i gänget har ryckt åt sig halskedjan och därefter har de lämnat platsen. Inga uppgifter om personskador. Polisen har upprättat anmälningar om rån men det finns i nuläget ingen misstänkt.

05.51 Göteborg, misshandel i relation
Grannar på en adress i Göteborg ringer polisen då de hör bråk i en lägenhet. När polis kommer till platsen visar det sig att en kvinna blivit misshanlad av sin man. Mannen grips misstänkt för misshandel. Inga uppgifter om att kvinnan behövt uppsöka sjukhus.

Polisområde Skaraborg – Misshandel i relation
Polisen får in samtal om att en kvinna blivit misshandlad av en man i deras bostad. Kvinnan har blivit slagen och skadad i ansiktet men ville inte åka med till sjukhuset. Mannen hade lämnat bostaden och har ännu inte anträffats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.