Hoppa till innehåll
Hem » 19 juni 07:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

19 juni 07:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Leksand
22.00: En bilist, en kvinna i 20-årsåldern misstänks för grov olovlig körning efter kontroll.

Ludvika
23.52. En bilist, en kvinna i 55-årsåldern misstänks eftre kontroll för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott/ innehav, ringa brott.

Borlänge
00.49: En man i 35-årsåldern kontrolleras i en källare i centrala Borlänge efter tips. Mannen har en stulen cykel med sig vid kontrollen, cykeln tas i beslag för att sedan överlämna till rättmätig ägare. En anmälan gällande stöld alternativt häleri skrivs av patrullen.

Falun
05.15: Polispatrull kontrollerar tre män i centrala Falun, en av männen som ör i 25-årsåldern har en kniv på sig, patrull finner inget legalt syfte med att mannen bär kniv på allmän plats. Mannen misstänks därför för brott mot knivlagen.

Säter
05.23: En bilist, en man i 60-årsåldern stoppas och kontrolleras. Mannen saknar behörighet at framföra körkortspliktigt fordon varför patrullen skriver en anmälan gällande grov olovlig körning.

Polispatruller har i övrigt kontrollerat ett större antal personer och fordon under natten. Det har även hanterats flertalet viltolyckor utan personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.