Hoppa till innehåll
Hem » 12 juni 07:13, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

12 juni 07:13, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Under natten har två personer i länet medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

00:15 Olaga intrång, Sundsvall
Polisen beordras till ett företagsområde i Sundsvall där obehöriga personer har setts. Polisen söker igenom området men kan inte hitta igen personerna. Ingen åverkan kan ses på byggnaderna på området. Anmälan gällande olaga intrång upprättas.

02:35 Olovlig körning, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en moped på Kronholmen i Härnösand. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknar behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning.

02:49 Olovlig körning, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar ett fordon på Viktoriaesplanaden i Örnsköldsvik. Föraren, en kvinna, saknar körkort. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning.

04:04 Trafikkontroll, Sundsvall
I samband med en trafikkontroll på E4 Bredsand, Sundsvall, får 26 förare blåsa i polisens sållningsinstrument. En förare, en man, blåser positivt och medtas för vidare provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande rattfylleri och bilnycklarna tas i beslag.

05:20 Knivlagen, Härnösand
Polisen kontrollerar en man på Granudden i Härnösand. Mannen bär olovligen kniv. Anmälan upprättas gällande brott mot knivlagen. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisen, den skedde på riksväg 87 i Sollefteå. Inga personskador rapporterades. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.