Hoppa till innehåll
Hem » 14 januari 07.58, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

14 januari 07.58, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri. En person har medtagits för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk samt innehav. 

00:58 Olaga intrång, Örnsköldsvik
Polisen beordras till en adress i centrum med anledning av att en man olovligen ska ha tagit sig in på en byggarbetsplats. Den misstänkte omhändertas för fylleri. Anmälan upprättas gällande olaga intrång. Inget är tillgripet från platsen. 

00:57 Drograttfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Skönsberg i Sundsvall. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Bilnycklarna omhändertas.

01:19 Olovlig körning, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i Nyland. Föraren saknar behörighet att köra, anmälan upprättas om grov olovlig körning.

05:06 Trafikkontroll, Sundsvall
Polisen har haft en trafikkontroll på Kontorsvägen, Kubikenborg i Sundsvall. 15 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

05:56 Trafikkontroll, Sundsvall
Polisen har haft en trafikkontroll på Södra vägen i Sundsvall. 10 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

Övrigt: Under natten har tre viltolyckor rapporterats i länet, samtliga inträffade på E14 i trakterna av Hällsjö, Sundsvalls kommun. Inga personskador uppstod.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.