Hoppa till innehåll
Hem » 30 april 02:07, Misshandel, Stockholms län

30 april 02:07, Misshandel, Stockholms län

När polisen kom platsen träffade de både gärningspersonen och brottsoffret i flerbostadshusets trapphus. Där var även gärningspersonens ena barn som är som är i 5 års åldern.

Polisen får veta att gärningspersonen och brottsoffret är bekanta med varandra och har umgåtts under kvällen både i en lägenhet och på en restaurang. Misshandeln hade skett både i lägenheten och i flerbostadshuset trapphus. Brottsoffret behövde inte ambulanssjukvård för sina skador och den skada som var synlig var en mindre sårskada.

Polisen kontaktade kommunens socialtjänst när det det kom fram uppgifter att gärningspersonen två barn varit ensamma i lägenheten när gärningspersonen och brottsoffret varit på restaurangen, detta besök varade i drygt en timme. Ett av barnen var det som stod i trapphuset när polisen kom till platsen och det andra barnet var yngre än sitt syskon. Socialtjänsten såg till att mor-eller farförälder kom till platsen och tog hand om det ena barnet. Det andra barnet körde polisen till en bekant till gärningspersonen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.